Boeken

“A book is the most effective weapon against intolerance and ignorance.” Lyndon Baines Johnson

In het Engels zijn er inmiddels honderden uitstekende vaccin-kritische boeken. Ook voor het Nederlands taalgebied komen er steeds meer. Tip: op www.amazon.com kun je recensies lezen van vrijwel alle onderstaande Engelse titels en www.bookdepository.co.uk verstuurt zonder verzendkosten.

Scroll naar beneden voor een volledige lijst – hieronder eerst en selectie van aanbevolen boeken:

 

Aanbevolen:

Vaccinaties-Nederlands:

‘Vaccinvrij! Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’~ Door Frankema (schrijfster van ‘Vaccinvrij’ en deze site)
Vaccins: zijn ze veilig? Werken ze? Wat wordt er precies ingespoten? Hoe groot is de kans op bijwerkingen? Kun je hiervan herstellen? Wat zegt de wetenschap, wat zegt de arts, wat zegt mijn intuïtie en gezond verstand? ‘Vaccin Vrij!’ introduceert de lezer in een nieuw denken over vaccins, infectieziekten en gezondheid. Een overdaad aan onweerlegbare feiten, en een dringend beroep op je eigen gezonde verstand.

‘Vaccinatie’~ Viera Scheibner
Honderd jaar gedegen onderzoek toont aan dat vaccins het immuunsysteem van het lichaam ondermijnen. Anders dan de autoriteiten en de farmaceutische industrie ons willen doen geloven, blijken vaccinaties weinig garanties te bieden tegen het uitbreken van ziekten. Bovendien heeft onderzoek naar de negatieve bijverschijnselen van vaccineren verontrustende feiten aan het licht gebracht.

‘Vaccinatie is geen immunisatie’ ~ Tim O’Shea
Dr. Tim O’Shea is chiropractor en heeft www.thedoctorwithin.com opgezet; een uitgebreide website op het gebied van vitaliteit, chiropractie, holistische voeding, ontgifting, vaccins, immunologie, bio-resonantie en kindergeneeskunde.

‘Vaccinaties doorgeprikt’ ~ Cisca Buis, Noor Prent, Tineke Schaper
Met het boek Vaccinaties doorgeprikt willen de auteurs afrekenen met het idee dat een kind alleen maar veilig kan opgroeien als het voor 100% meedoet aan de vaccinaties, zoals die worden aangeboden in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Vanuit de overheid wordt de illusie in stand gehouden dat het hier om een verplichting gaat.

‘Baarmoederhalskanker, de HPV-vaccins als een ‘deus ex vagina’~ Désirée Röver
Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en je zou willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft. Alleen nog te verkrijgen bij www.bol.com

‘Kinderspreekuur’ ~ Wolfgang Goebel en Michaela Glockler
De auteurs zijn van oorsprong Duitse, al vele jaren in het internationale antroposofische centrum in Dornach (Zwitserland) werkzame kinderartsen. Dit boek is een algemeen voorlichtingsboek inzake kinderen in verband met ziekte en gezondheid in antroposofisch perspectief. Deel 1 is vooral een doe-het-zelf-adviesboek voor ouders met een ziek kind hier en nu, inclusief hoofdstukken over de zin van ziekte en over ziektepreventie en gezondheidsbevordering, alsmede een uitgebreid hoofdstuk over vaccinatie. Deel 2 gaat over basisvoorwaarden voor een gezonde ontwikkeling (voeding, zindelijkheidstraining, bewustzijnsontwikkeling, lopen-spreken-denken en vele andere facetten). Deel 3, ‘gezondheid door opvoeding’, gaat over slaapstoornissen, schoolproblemen, multimedia en andere thema’s in ruimere context.

‘Autisme; de wanhoop voorbij CEASE Therapie’ ~ Tinus Smits
‘Autisme is te genezen’. Het is een van de meest opzienbarende conclusies in dit boek van homeopathisch arts Tinus Smits (1946-2010), die de laatste jaren van zijn leven heeft gewijd aan het ontwikkelen van de CEASE Therapie om autistische kinderen te genezen. En om achter de talloze oorzaken van autisme te komen. In de dertig jaar dat hij werkzaam was als homeopaat, zag hij een explosieve toename van het aantal autistische kinderen. Tijdens zijn onderzoek heeft hij meer dan 300 autistische kinderen behandeld en in veel gevallen hebben de ouders hun kinderen 100 procent genezen verklaard. Hun ervaringen – en zijn ontdekkingen – staan opgetekend in dit hoopgevende boek.

‘Ziekten en Vaccins nader bekeken’ ~ NVKP (Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken)
Is vaccineren het juiste antwoord om het lijden te verzachten, ziekten te genezen of ernstige gevolgen van ziekten te vermijden? Dit boek is een naslagwerk voor het Nederlands taalgebied over ziekten en de daarbij behorende vaccins.

‘Vaccinaties : kan het ook anders?’ ~ Tineke Schaper
Informatie over de voor- en nadelen van vaccinatie van (jonge) kinderen.

‘U kunt veel meer dan u denkt’ ~ Hans Moolenburgh sr.
In ruim vijftig jaar artsenpraktijk heeft dr. Hans Moolenburgh sr. de klachten van kinderen zien veranderen. Waar vroeger wonden en ‘standaard’-kinderziekten het beeld bepaalden, hebben in de loop der jaren welvaartsziekten de overhand gekregen: leukemie, suikerziekte, een breed scala aan allergieën, voedselintolerantie, hyperactiviteit en autisme. Kinderen lijken steeds minder weerstand te hebben. Wat is er aan de hand?

‘Op je gezondheid!: hoe geest, ziel en lichaam gezond te houden in een bedreigde wereld’ ~ Hans Moolenburgh sr.
Verhandeling over gezondheid vanuit de invalshoek van alternatieve geneeswijzen.

‘Hé dokter word wakker.’~ Umut Evren Nefertiti
1e deel van de trilogie van de verandering. Dit boek gaat over meer dan alleen vaccinaties, maar ook over macht, geld enz. in de gezondheidszorg algemeen. Het is een dikke pil, maar goed leesbaar.

‘Wat artsen je niet vertellen’ ~ Lynne McTaggart
Na een aantal slechte ervaringen op medisch gebied is Lynne McTaggart een voorvechtster geworden voor meer openheid ten aanzien van mogelijke risico’s van medisch ingrijpen. Ze verstrekt onafhankelijke informatie, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. (vaccins, cholesterol, bijwerkingen, medicatie)

‘Het Poliovaccin: wonder of ramp?’ ~ dr. Jean Pilette
Dit boek is een bloemlezing van medische studies (allemaal vermeld in de bibliografie), een aanrader voor wie op zoek zijn naar goed onderbouwde feiten. Het is verkrijgbaar via Preventie Vaccinatieschade Oude Baan 373, 3630 Maasmechelen in België. Tel 089 463 483

‘Koorts, vriend of vijand’ ~ Christopher Vasey
Koorts wordt vaak als iets negatiefs gezien, maar feitelijk is koorts een poging van het lichaam om zich tegen een infectie of vergiftiging te verweren. Koorts onderdrukken betekent dus de pogingen van de natuur ons te genezen tegenwerken. Dit boek legt duidelijk uit wat koorts precies is, hoe hij moet worden gemeten, wat de verschillende uitingsvormen en stadia ervan zijn. Vooral wordt duidelijk hoe we hem kunnen gebruiken om te genezen of hem in de hand kunnen houden wanneer hij te hoog oploopt. Er worden eenvoudige en natuurlijke middelen aangereikt, zoals hydrotherapie, voedingsadviezen en de aanwending van geneeskrachtige planten.

‘Dossier Mexicaanse Griep’ ~ Daan de Wit
Door een definitieverandering kon een milde griep uitgeroepen worden tot pandemie, werden vaccins op de markt gebracht die nog niet of nauwelijks waren getest en werd de vaccinatie van de wereldbevolking één groot experiment. Onderzoeksjournalist Daan de Wit duikt in het ondoorzichtige web van gezondheidsraden, overheden, corrupte adviseurs en een machtige industrie.

 

Aanbevolen:

Vaccinaties-Engels:

‘Vaccine Safety Manual for Concerned Families and Health Practitioners ‘ ~ Neil Z. Miller
Alleen al om het verhelderende voorwoord van neurochirurg Russel Blaylock is dit boek een aanrader. Het kan gebruikt worden als naslagwerk voor ouders en artsen. Elke ziekte en elk vaccin worden op een zeer systematische manier besproken.

‘Fear of the Invisible – How scared should we be of Viruses and Vaccines, HIV and AIDS?’ ~ Janine Roberts
Voor iedereen die meer wil weten over polio en het poliovaccin is dit boek bij uitstek geschikt om te lezen. Het behandelt ook de mazelen. (allebei virale ziektes)

‘Vaccine Epidemic – How Corporate Greed, Biased Science, and Coercive Government Threaten Our Human Rights, Our Health, and Our Children’ ~ Louise Kuo Habakus, M. A en Mary Holland, J. D.
De auteurs laten diverse experts aan het woord over duistere financiële en wetenschappelijke kanten van het vaccinatieverhaal. Elke arts zou hiervan op de hoogte dienen te zijn.

‘Callous Disregard – Autism and Vaccines, the Truth Behind a Tragedy’ ~ Andrew Wakefield
Het boek van de Engelse maag-darmspecialist Andrew Wakefield. Met zijn onderzoek heeft hij het verband gelegd tussen autisme en vaccins. Aanrader om het verhaal uit zijn eigen mond te lezen.

‘Children With Starving Brains’ ~ Jaquelyn McCandless, M.D.
In dit boek veel informatie over niet reguliere manieren om autisme te genezen.

‘Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and Forgotten History’ ~ Suzanne Humphries M.D., Roman Bystrianyk
Uitstekend!!!

‘The Great HPV Vaccine Hoax Exposed’ ~ Mike Adams
Compacte, goed onderbouwde informatie over het baarmoederhalskankervaccin.

‘Immunization: The Reality Behind the Myth’ ~ Walene James

‘Inside the FDA: The Business and Politics Behind the Drugs We Take and the Food We Eat’ ~ Fran Hawthorne

‘Science, Money and Politics: Political Triumph and Ethical Erosion’ ~ Daniel S. Greenberg

‘Selling Sickness: How the World’s Biggest Pharmaceutical Companies Are Turning Us All Into Patients’ ~ Ray Moynihan and Alan assells

‘Shaken Baby Syndrome Or Vaccine Induced Encephalitis’ – Are Parents Being Falsely Accused?’ ~ Harold Buttram M.D. and Christina England

‘The Chickenpox Vaccine: A new dpidemic of Disease and Corrpution’ ~ Mark Orrin and Gary S. Goldman, Ph.D.
Het waterpokken vaccin staat op de wachtlijst om toegevoegd te worden aan het Rijksvaccinatieprogramma. Misschien hebben we er geen boek voor nodig om te beseffen dat dit de vaccin-industrie meer oplevert dan onze baby’s.

‘The Panic Virus: The True Story Behind the Vaccine-Autism Controversy’ ~ Seth Mnookin

‘The Vaccine Religion: Mass Mind & the Struggle for Human Freedom’ ~ Walene James

‘Thiomersal: Let the Science Speak: Mercury Toxicity in Vaccines and the Political, Regulatory, and Media Failures’ ~ Robert F. Kennedy and Mark Hyman

‘Vaccination, Social Violence and Criminality, the medical Assualt on the American brain’ – Harris L. Coulter, Ph.D.

‘Vaccine Illusion’ – Tetyana Obukhanych

 

Complete boekenlijst Nederlandse boeken over vaccineren:

‘Vaccin Vrij!’ – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien ~ Door Frankema

‘Dossier Mexicaanse griep’ – Een kleine griep met grote gevolgen ~ Daan de Wit

‘Baarmoederhalskanker’ – HPV-Vaccins als een “Deus ex Vagina” ~ Désirée Röver

‘Vaccinatie, het kan ook anders’ ~ Tineke Schaper

‘Vaccinaties Doorgeprikt’ – Informeer je en kies dan het beste voor je kind ~ Cisca Buis, Noor Prent en Tineke Schaper

‘Vaccinatie’ – het einde van een mythe `~ Viera Scheibner

‘Ziekte & Vaccins nader bekeken’. Uitgave van de NVKP (Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken)

‘100 Jaar medische leugens’ – hoe medicijnen en voedsel je gezondheid ondermijnen ~ Randall Fitzgerald

‘Wat artsen je niet vertellen – over de gevaren van de moderne geneeskunde’ ~ Lynne McTaggart

‘Vaccinatie is geen immunisatie’ ~ Tim O’Shea

‘U kunt meer dan u denkt’ ~ Dr. Hans Moolenburgh

‘Onzichtbare Risico’s in het Draadloze Tijdperk’ ~ Karel en Caroline van Huffelen

‘Hé dokter, word wakker!’ ~ Umut Evren Nefertiti

‘Autisme, de wanhoop nabij’ ~ Tinus Smits

Bekijk hier de pdf van “De verborgen gevaren van Vaccinatie” van T.C Kuiper-van den Bos

 

Complete boekenlijst Engelse boeken over vaccineren:

‘The Terror of Pediatric Medicine’ ~ Mark Sircus PDF
Klik hier

‘A Century of Vaccination And What It Teaches’ ~ W. ScottTebb, M.M.A., M.D.

‘A criminal Consequence of Vaccine Injury: Misdiagnozed Shaken Baby Syndrome’ ~ Alan G. Phillips, Esq.

‘A shot in the Dark’~ Harris L. Coulter en Barbara Lou Fisher

‘A Stolen Life’ ~ Marge Grant

‘Adverse Events Associated With Childhood Vaccines: Evidence Bearing on Causality’ ~ Kathleen R. Stratton, Ph. D., Cynthia J. Howe

‘AIDS and the Doctors of Death: An Inquiry into the Origin of the AIDS Epidemic’ ~ Alan Cantwell, M.D.

‘AIDS, the Mystery and the Solution’ ~ Alan Cantwell, M. D.

‘Anthrax a Deadly Shot in the Dark: Unmasking the Truth Behind a Haardous Vaccine’ ~ Lt. Col. Thomas S. Heemsra

‘Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying. Here’s the proof” ~ Vernon Coleman

‘Behavioral Problems in Childhood: The Link to Vaccination’ ~ by Viera Scheibner, Ph.D.

‘Big Pharma Big Agri Big Conspiracy: A new World Order Spin on Drugs and GMOs’ ~ Dina Rae

‘Bodily Matters: The Anti-Vaccination Movement in England 1853-1907’ ~ Nadja Durbach, Ph.D., M.A., B.A.

‘Callous Disregard – Autism and Vaccines, the Truth Behind a Tragedy’ ~ Andrew Wakefield

‘CD-999 Vaccine Induced Diseases: The Chronic Serum Sickness Postulate’ ~ Patrick Jordan

‘Changing the Course of Autism’ ~ Bryan Jepson, M.D.

‘Children With Starving Brains’ ~ Jaquelyn McCandless, M.D.

‘Confessions of a Medical Heretic’ ~ Robert S. Mendelsohn, M.D.

‘Dangers of Compulsary Immunisations: How to Avoid Them Legally’ ~ Tom Finn, Esq.

‘Detoxify or Die’ ~ Sherri A. Rogers, M.D.

‘Dissent in Medicine: Nine Doctors Speak Out’ ~ Robert S. Mendelsohn, M. D.

‘Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and Forgotten History’ ~ Suzanne Humphries M.D., Roman Bystrianyk

‘Don’t Vaccinate Before You Educate’ ~ Mayer Eisenstein M.D., J.D., M.P.H.

‘Dr. Mary’s Monkey: How the Unsolved Murder of a Doctor, a Secret Laboratory in New Orleans and Cancer-Causing Monkey Viruses are Linked to Lee Harvey Oswald, Assassination and Emerging Global Epidemics ‘ ~ Edward T. Haslam

‘Emerging Virusses: AIDS and Ebola: Nature, Accident or Intentional?’ ~ Leonard Horowitz, D.M.D., M.A., M.P.H.

‘Everybody’s Guide to Homeopathic Medicines’ ~ Stephen Cummings, M.D.

‘Every Second Child’ ~ Archie Kalokerinos, M.D., M.B.B..S., F.A.P.M.

‘Evidence of Harm’ ~ David Kirby

‘Factcines: Facts on Vaccines. Just the Data. You decide’ ~ Susan Shoshana Weisberg M.D.

‘Fear if the Invisible’ ~ Janine Roberts

‘Fowl! Bird Flu: It’s Not What You Think’ ~ Sherri Tenpenny, D.O.

‘Germs, Biological Warfare, Vaccinations: What you Need to Know’ ~ Gary Null, Ph.D.

‘Horrors of Vaccination Exposed and Illustrated’ ~ Chas. M. Higgins, M.D.

‘Healing the new childhood epidemics’ ~ Kenneth Bock

‘Immunization Dice’ ~ Michael J. Brody, Ph.D.

‘Immunization: The Reality Behind the Myth’ ~ Walene James

‘Immunizations: The Terrible Risks Your Children Face That Your Doctor Won’t Reveal’ ~ Robert S. Mendelsohn, M.D.

‘Impossible Cure: The Promise of Homeopathy ‘ ~ Amy Lansky, Ph.D.

‘Inoculation Dangers to Travelers, etc.’ ~ Maurice Beddow Bayly, M.R.C.S., L.R.C.P.

‘Inside the FDA: The Business and Politics Behind the Drugs We Take and the Food We Eat’ ~ Fran Hawthorne

‘Jabs, Jenner and Juggernauts’ – Jenny Craig 

Just a Litle Prick ~ Peter en Hillary Butler

‘Just a Little Prick’ ~ Peter and Hilary Butler

‘Justice for My Son’ ~ Vera Duffy. Martin Duffy

‘Leicester: Sanitation versus Vaccination’ ~ J. T. Biggs

‘Lethal Injections Why Immunizations Don’t Work and the Damage they Cause’ -William Douglass, M.D.

‘Medicine On Trial’ ~ Charles B. Inlander, Lowell S. Levine, Ed Weinter

‘Mercury: The Winged Messenger’ ~ Courtney L. Zietke

‘On the Take: How Medicine’s Complicity with Big Business Can Endanger Your Health’ ~ Jerome Kassirer, M.D.

‘Out of Silence: An Autistic Boy’s Journey into Language and Communication’ ~ Russell Martin

‘Overdosed America – The Broken Promise of American Medicine’ ~ John Abramsohn

‘Pasteur, Plagiarist, Impostor! The Germ Theory Exploded!’ ~ R.B. Pearson

‘Queer Blood: The Secret AIDS Genocide Plt’ ~ Alan Cantwell, M.D.

‘Racketeering in Medicine: The Suppression of Alternatives’ ~ James P. Carter, M.D.

‘Raising a Vaccine Free Child’ ~ Wendy Lydall

‘Saying No to Vaccine: A Resource Guide For All Ages’ ~ Sherri Tenpenny, D.O.

‘Science in the Private Interest: Has the Lure of Profits Corrupted Biomedical Research?’ ~ ZSheldon Krimsky, M.S., Ph.D.

‘Science, Money and Politics: Political Triumph and Ethical Erosion’ ~ Daniel S. Greenberg

‘Selling Sickness: How the World’s Biggest Pharmaceutical Companies Are Turning Us All Into Patients’ ~ Ray Moynihan and Alan Cassells

‘Shaken Baby Syndrome Diagnosis on Shaky Ground’ ~ Viera Scheibner, Ph.D.

‘Shaken Baby Syndrome Or Vaccine Induces Encephalitis – Are Parents Being Falsely Accused?’ ~ Harold Buttram M.D. and Christina England

‘Silenced Witnesses: v.II: The Parents Story: The Denial of Vaccine Damage’ – Government, Corporations and the Media ~ Martin Walker

‘Some Call it AIDS: I Call it Murder, The Connection Between Cancer, AIDS, Immunizations, and Genocide’ ~ Eva Snead M.D.

‘State of Immunity: The Politics of Vaccination in Twentieth Century America’ ~ James Colegrove, Ph.D., M.P.H.

‘Swine Flu Exposed’ ~ Eleanore McBean, Ph.D., N.D.

‘Terror of Pediatric Medicine’ ~ Mark Sircus, Ac., O.M.D.

‘The Authoritative Guide to Vaccine Legal Exemptions’ ~ Alan G. Phillips, Esq.

‘The Case Against Vaccination’ ~ Walter Hadwen, J.P., M.D., L.R.C.p., M.R.C.S., L.S.A.

‘The Chickenpox Vaccine: A new dpidemic of Disease and Corrpution’ ~ Mark Orrin and Gary S. Goldman, Ph.D.

‘The Crime of Vaccination’ ~ Tenison Deane

‘The Decline of Tuberculosis Despite “Protective” Vaccination’ ~ Gerhard Buchwald, M.D.

‘The Fraud of Vaccination’ ~ Walter Hadwen, J.P., M.D., L.R.C.P., M.R.C.S., L.S.A.

‘The Great HPV Vaccine Hoax Exposed’ ~ Mike Adams

‘The Hidden Dangers in Polio Vaccine’ ~ Eleanor McBean, Ph.D., N.D.

‘The HPV Vaccine Controversy: Sex, Cancer, God, and Politics: A guide for Parents, Women, Men, and Teenagers’ ~ Shobha S Krishnan M.D.

‘The Immunisation Decision’ ~ Randall Neustaedter, O.M.D.

‘The Immunization Resource Guide: Where to Find Answers to All Your Questions About Childhood Vaccinations’ ~ Dian Rozario

‘The Infant Survival Guide: Protecting Your Baby from the Dangers of Crib Death Vaccines and Other Environmental Hazard’ ~ Lendon H. Smith, M.D.

‘The Medical Mafia: How to Get Out of It Alive and Take Back Our Health and Wealth’  ~ Guylaine Lanctot, M.D.

‘The Out-of-Sync-Child: Recognizing and Coping with Sensory Integration Dysfunction’ ~ Carol Stock Kranowitz, Larry B.

‘The Poisoned Needle: Suppressed Facts about Vaccination’ ~ Eleanor McBean, Ph.D., N.D.

‘The Sancity of Human Blood: Vaccination is Not Immunization’ ~ Tim O’Shea, D.C.

‘The Story of The Salk Anti-poliomyelitis Vaccine’ ~ Maurice Beddow Bayly, M.R.C.S., L.R.C.P.

‘The Solution; Homeoprophylaxis: The Vaccine Alternative’ ~ Kate Birch, Cilia Whatcott

‘The Trial of The Medical Mafia’ ~ Joachim Schafer

‘The Truth About the Drug Companies: How They Deceive Us and What to Do About It’ ~ Marcia Angell, M.D.

‘The Truth about vaccines: Making the Right Decision for Your Child’ ~ Richard Halvorsen

‘The Vaccine’ ~ Matthew Vallas

‘The Vaccine Book: Making the Right Decision for You Child’ ~ Robert W. Sears

‘The Vaccine Court: The Dark Truh of America’s Vaccine Injury Compensation Program’ ~ Wayne Rohde

‘The Vaccine Guide for Dogs and Cats: What Every Pet Lover Should Know’ ~ Catherine J M Diodati

‘The Vaccine Guide: Making an Informed Choice’ ~ Randall Neustaedter, O.M.D.

‘The Vaccine Papers’ ~ Janine Roberts

‘The Vaccination Connection’ ~ Sue Marston

‘The Vaccination Nonsense’ ~ Gerhard Buchwald, M.D.

‘The Vaccination Problem’ ~ Joseph Swan

‘The Vaccine Religion: Mass Mind & the Struggle for Human Freedom’ ~ Walene James

‘The Virus and the Vaccine: The True Story of a Cancer-Causing Monkey Virus, Contaminated Polio Vaccines, and the Millions of Americans Exposed’ ~ Debbie Bookchin en Jim Schumacher

‘Thiomersal: Let the Science Speak: Mercury Toxicity in Vaccines and the Political, Regulatory, and Media Failures ‘~ Robert F. Kennedy and Mark Hyman

‘Universal Immunization: Medical Miracle or Masterful Mirage’ ~ Raymond Obomsawin, Ph.D.

‘Vaccination: 100 Years of Orthodox Research Shows Vaccinations are a Medical Assault on the Immune System’ ~ Viera Scheibner, Ph.D

‘Vaccination – A Business Based on Fear’ ~ Gerhard Buchwald, M.D.

‘Vaccination – A Fatal Error’ ~ Bronwyn Hancock, B.S., Cert. Nutr.

‘Vaccination – A Parent’s Dilemma’ ~ Greg Beattie

‘Vaccination and Behavioral Disorders: a review of the controversy’~ Greg Wilson

‘Vaccination, Social Violence and Criminality, the medical Assualt on the American brain’ ~ Harris L. Coulter, Ph.D.

‘Vaccination: The Cruel Deception’ ~ Christian Borleis

‘Vaccination: “The Hidden” Facts’ ~ by Ian Sinclair, Dipl. Nutr.

‘Vaccination The Silent Killer: A Clear And Present Danger’ ~ Ida Honorof, Eleanor McBean, PhD., N.D.

‘Vaccination Voodoo: What YOU Don’t Know About Vaccines’ ~ Catherine J Frompovich, Paul G. King Ph D, Mike Adams and Roxie Fiste

‘Vaccinations: Deceptions and Tragedy’ ~ Michael Dye

‘Vaccinations & Immunization: Dangers, Delusions and Alternatives’ ~ Leon Chaitow, D.O., N.D.

‘Vaccinations: The Issue of Our Times’ ~ Peggy O’Mara

‘Vaccinations: The Rest of the Story’ ~ Peggy O’Mara

‘Vaccinations: The Risk of Misinformation’ ~ C.D. Shelton

‘Vaccinations: The Untold Truth’ ~ Yves DeLatte

‘Vaccine A: The Covert Government Experiment That’s Killing Our Soldiers-And Why GIs Are Only the First Victims’ ~ Gary Matsumoto

‘Vaccine Free: 111 Storie of Unvacinated Children’ ~ Andreas Bachmaier

‘Vaccine-Free Prevention and Treatment with Homeopathy’ ~ by Jeffrey J. Starre, M.D.

‘Vaccine Illusion’ ~ Tetyana Obukhanych

‘Vaccine Nation’ ~ David Lender

‘Vaccine-nation: Poisoning the Population, One Shot at a Time’ ~ Andreas Moiritz

‘Vaccine Safety Manual for Concerned Families and Health Practitioners ‘~ Neil Z. Miller

‘Vaccine: The Debate in Modern America’ ~ Mark A. Largent

‘Vaccines: An Ounce of Prevention? Or a Pound of Death?’ ~ Keidi Obi Awadu

‘Vaccines Are Dangerous: A Warning to the Black Community’ ~ Yoshua Barak

‘Vaccines Are Dangerous: A Warning to the Global Community 2nd Edtion’ ~ Curtis Cost

‘Vaccines: Shot Myths and Medical Guide To Nursing Moms and Youg Parents’ ~ Andres Langton

‘Vaccines 2.0: The Careful Parent’s Guide to Making Safe Vaccination Choices for Your Family’ ~ Mark Blaxill, Dan Olmsted

‘Vaccines and Vaccination: The Dangerous Truth behind the Vaccine Epidemic and why Vaccination is not Immunisation’ ~ Linda Keller

‘Vaccines: The riscs, the Benefits, the Choices, a Resource Guide for Parents’ ~ Sherri Tenpenny, D.O.

‘Vaccines: Vital or Vulnerable’ ~ by Archie Kalokerinos, M.D., M.B.B.S., F.A.P.M., Glen Dettman, A.M.M., B.A., Ph.D., F.A.P.M.

‘Vaccination Bible’ ~ Lynne McTaggart

‘What About Immunizations? Exposing the Vaccine Philosophy’ ~ Cynthia Cournoyer

‘What Every Parent Should Know About Childhood Immunizations’ ~ Jamie Murphy

‘What the Pharmaceutical Companies Don’t Want You to Know About Vaccines’ ~ Todd Elsner, D.C.

‘What Your Doctor May Not Tell You About Children’s Vaccinations’ ~ Stephanie Cave, M.D. F.A.A.F.P.

‘What Vets Don’t Tell You About Vaccines’ ~ Catherine M. O’Driscoll

‘When your Doctor is Wrong, Hepatitis B Vaccine and Autism’ ~ Judy Converse, M.P.H., R.D.

‘White Lies: A Tale of Babies, Vaccines, and Deception’ ~ Sarah Collins Honenberger, J.D.

‘Your Personal Guide to Immunization Exemptions’ ~ Grace Girdwain

‘Horrors of Vaccination Exposed and Illustrated’ ~ Chas M. Higgins, M.D. www.drcarley.com/Horrors_of_Vaccination_Exposed.pdf

 

Milieu en gezondheid:

‘The Hundred-Year Lie’ – How to Protect Yourself from the Chemicals That Are Destroying Your Health ~ Randall Fitzgerald

‘How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor’ ~ Robert S. Mendelsohn, M.D.

‘Seven Words That Can Change The World’ – A New Understanding of Sacredness ~ Joseph Simonetta

Overig:

‘Pasteur Exposed’ – The False Foundations of Modern Medicine ~ Ethel Douglas Hume

‘Modern Medicine: The New World Religion’ – How Beliefs Secretly Influence Medical Dogmas and Practices ~ Oliver Clerc

Teken de Publieke Verklaring voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.