Doe je mee? Overzicht

“Act as if what you do makes a difference. It does.”
William James

Publieke verklaring:

Maak zichtbaar dat een groeiende groep ouders pleit voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Klik hier

Ouderplatform:

Deel je ervaringen zodat we elkaar kunnen ondersteunen in het maken van goed geïnformeerde en bewuste keuzes.Klik hier

Enquête:

Wat zijn de verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen? Help mee om dit in kaart te brengen.Klik hier

Sociale media:

Facebookgroep
Deze groep is opgezet voor ouders, therapeuten en geïnteresseerden om elkaar virtueel te ontmoeten voor het stellen van vragen, inspireren, ondersteunen, lezen/delen van ervaringen/artikelen met betrekking tot vaccins en vaccin vrij opgroeien.

Facebookpagina
Op de Facebook pagina van Vaccinvrij worden artikelen over vaccins, (herstel van) vaccinatieschade en vaccinvrij opgroeien geplaatst. Like de Facebookpagina

Op mijn persoonlijke, ‘Door Frankema’ Facebookpagina post ik niet over vaccins.

Twitter
Twitter! Via twitter worden er ook artikelen en aankondigingen verspreid.

Flyers:

Verspreid Flyers. Leg ze neer bij de supermarkt, in je praktijk, op school, in de bibliotheek, het zwembad en waar je maar kunt bedenken. Een mooie boodschap is niets als hij de mensen niet bereikt! Vraag hier je flyers aan.

Stel vragen!

We leven in een democratie en hebben het recht op informatie en de vrijheid om te kiezen. Stel vragen aan artsen en overheidsmedewerkers!

Bijeenkomsten:

Organiseer of ga naar een lezing. Laat je inspireren en informeren! Geen enkele uitwisseling is hetzelfde. Elke middag of avond wordt afgestemd op het publiek dat aanwezig is. Data en plaatsen
Wil je een lezing organiseren?

Doneer:

Helpt de informatie op deze site je met het maken van een bewuste keuze? Vind je het belangrijk dat vaccinvrij.nl bestaat, en steeds meer mensen gaat bereiken? Ondersteun ons met een donatie.

Deel, deel, deel:

Een van de meest onderschatte dingen die je kunt doen is de site verspreiden in je eigen netwerk. Noem met enige regelmaat www.vaccinvrij.nl op facebook, op twitter en in gesprekken met mensen om je heen. Jullie hulp is nodig om de informatie krijgen waar hij nodig is!

Teken de Publieke Verklaring voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.