Doe je mee?

“Small actions can create big movements”

Wil je de vrijheid behouden om te kunnen kiezen of je je kind wel of niet wil laten vaccineren?
Wil je serieus genomen worden met betrekking tot vaccinatieschade?
Wil je de mogelijkheid behouden voor jouw kindje om kinderziektes te mogen doormaken?
Wil je politici, artsen, of farmaceutische bedrijven aansprakelijk kunnen stellen voor de ongewenste neveneffecten van het inspuiten van chemicaliën?
Wil je als ouder de vrijheid behouden om te bepalen hoe je met je (chronisch) zieke kind omgaat? Met andere woorden, degene zijn die kiest voor natuurlijke geneeskunst (alternatieve geneeswijzen) of reguliere behandeling?

Met volgen en wachten gaan we niet bereiken wat we willen. Als keuzevrijheid en gezondheid je lief is handel ernaar. Vaccins? Vaccinvrij opgroeien? Vaccinatieschade?

Praat erover! Praat erover! Praat erover! Word lid van de Facebookgroep. Organiseer een lezing. Leg flyers neer. Deel je verhaal op het ouderplatform en doe mee met de enquête. Lees Vaccinvrij en geef het boek kado. Twitter. Kom naar een bijeenkomst of Deel & Heel avond. Reageer op fora’s of krantenberichten. Informeer jezelf en help mee informatie te verspreiden. Stel vragen aan autoriteiten en neem geen genoegen met onzin of ontkenning. Spreek mensen aan op hun verantwoordelijkheid en neem je eigen verantwoordelijkheid.

Je bent geen slachtoffer maar schepper.

 

Teken de Publieke Verklaring voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.