Werkt het griepvaccin?Het eerdergenoemde onderzoek van Michael Osterholm is een van de vele. Een onderzoek, gepubliceerd in ‘The Lancet’, een gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift, heeft onthuld dat het griepvaccin slechts in staat is de griep te voorkomen bij 1,5 uit elke 100 personen die met het vaccin geïnjecteerd zijn.(Bron 1)

In de ZEMBLA uitzending ‘De overbodige griepprik’ uiten wetenschappers hun twijfel over de werking van de griepprik. In 2006 publiceert de Cochrane Collaboration, een onafhankelijke organisatie waarbij wetenschappers van over de hele wereld zijn aangesloten, hierover een vernietigend artikel. Ze hielden alle onderzoeken tegen het licht en kwamen tot de slotsom dat er helemaal geen bewijs is dat de griepprik doet waarvoor die is bedoeld, namelijk longontsteking en sterfte voorkomen. Huub  Schellekens (hoogleraar medische biotechnologie) noemt het in deze documentaire ‘onetisch een hele bevolkingsgroep te vaccineren met een vaccin dat bijna niets doet.’ (Bron 2)

Bronnen:
  1. www.naturalnews.com/033998_influenza_vaccines_effectiveness.html
  2. zembla.vara.nl/seizoenen/2010/afleveringen/20-11-20

Griepprik

Griep – geen ziekte, maar een grote schoonmaak!

De symptomen van een acute infectieziekte (overgeven, diarree, zweten, koorts etc.) geven aan dat het lichaam bezig is met het onschadelijk maken en uitscheiden van ongewenste stoffen en micro-organismen. Dit is een natuurlijk en gezond proces dat erop gericht is ons lichaam weer in balans te brengen. Resultaat? We voelen ons erna beter!

Werkt het griepvaccin?

Keer op keer blijkt dat het griepvaccin faalt. Michael Osterholm, werkzaam als wetenschapper bij University of Minesota op de afdeling ‘Infectious Disease Research and Policy’ analyseerde meer dan 12.000 onderzoeken en documenten daterend vanaf 1930 tot nu. Hij kwam tot de conclusie dat er praktisch geen bewijs is dat de griepprik enige bescherming biedt. (Bron 1) Lees meer

Is het griepvaccin veilig?

Geen bescherming, maar helaas wel bijwerkingen. In het griepvaccin zitten neurotoxische stoffen (schadelijk voor hersenen en zenuwstelsel) die juist voor de doelgroep (oudere mensen, baby’s en zelfs zwangere vrouwen) zeer gevaarlijk zijn. In een griepvaccin ontwikkeld door GlaxoSmithKline trof men 25.000 keer hogere waardes kwik aan dan de veiligheidsnorm die door de EPA (environmental protection agency) zijn vastgesteld voor water.(Bron 2)

Mexicaanse griep, of te wel Varkens griep, of te wel H1N1

Of te wel: de pandemie die uitbleef!

In 2009 werd de Nederlandse bevolking maandenlang overvoerd met angstscenario’s in de media over een wereldwijde griep-epidemie. Het resulteerde in de aankoop van griepvaccins met een prijskaartje van 600 miljoen euro voor de Nederlandse belastingbetaler.

 

Meer weten?

Boek:

Dossier Mexicaanse griep ~ Daan de Wit

‘Belangenverstrengelingen, Dossier Mexicaanse griep’ miljardenwinsten, angstcampagnes, experimentele vaccins en geheime contracten: dat is het verhaal van de Mexicaanse griep.’ Daan de Wit, auteur van ‘Dossier Mexicaanse griep’ www.dossiermexicaansegriep.nl

Artikelen:

“Ei, ei, alweer een griepvaccin mislukt” ~ Arjen Dijkgraaf Klik hier

“Why flu shots are the biggest fraud in medical history” ~ Mike Adams Klik hier

“Flu vaccine – the unpredictable prediction” ~ Dr. Joseph Mercola PhD Klik hier

‘De griepprik – overzicht van feiten’ ~ Ellen Vader Klik hier

“Vaccines depression and neurodegeneration after age 50” ~ Dr. Russel Blaylock Klik hier

“The disgusting things in flushots” ~ Dr. Sherri Tenpenny Klik hier

“2017-2018 Flu Vaccine Update” ~ Dr. Mercola Klik hier

Youtube:

Zembla – de overbodige griepprik

 

Flu And Flu Vaccines What’s Coming Through That Needle ~ Dr. Sherri Tenpenny

 

The “new” flu-shot ~ Dr John Bergman

 

Heb je een ervaring met het griep-vaccin die belangrijk kan zijn voor anderen? Deel op het Ouderplatform (tieners en volwassenen)
Bronnen:
  1. www.naturalnews.com/037620_flu_vaccines_effectiveness_exaggerations.html
  2. www.naturalnews.com/045418_flu_shots_influenza_vaccines_mercury.html
Teken de Publieke Verklaring voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.