HPV-vaccin (‘baarmoederhalskanker’-vaccin)

Vaccins tegen infectieziektes worden uitgebreid met vaccins tegen kanker – hoeveel vaccins komen er nog aan?

Op dit moment worden er vaccins ontwikkeld tegen onder andere blaaskanker, hersentumoren, borstkanker, baarmoederkanker, de ziekte van Hodgkin, nierkanker, leukemie, longkanker, melanomen, pancreaskanker en prostaatkanker.(Bron 1)

Er zijn twee merken HPV-vaccins (ook wel ‘baarmoederhalskanker’-vaccin genoemd): Gardasil en Cervarix. Gardasil wordt op de markt gebracht door het bedrijf SanofiPasteur en Cervarix door het bedrijf GlaxoSmithKline. Beide vaccins worden in U.S.A en Europa gebruikt. (in Nederland alleen Cervarix) Er is geen reden om aan te nemen dat het ene vaccin veiliger zou zijn dan het andere.

 

‘Bescherming’ versus beschadiging

Er is nog geen informatie bekend over hoe lang het HPV-vaccin ‘beschermt’. Uitspraken hierover variëren van 2 jaar tot 20 jaar. De leeftijd waarop een meisje het HPV-vaccin krijgt ligt rond de 10-12 jaar. De leeftijd waarop baarmoederhalskanker kan voorkomen is pas 20-40 jaar later.(Bron 2) De theorie dat een (verwaarloosde) infectie met het HPV virus de kanker zou kunnen veroorzaken is tot op de dag van vandaag niet bewezen. Als het meisje tegen tijd dat ze een vrouw van 30 jaar is regelmatig een ‘uitstrijkje’ laat maken kan men voorstadia van kanker opmerken. In een vroeg stadium valt het goed te behandelen.

Elke prik bevat aluminium – een stof die bekend staat als zenuwgif (met andere woorden: tast het zenuwstelsel aan). Op het internet vind je vele berichten over meisjes die ernstige bijwerkingen vertonen na toediening van Cervarix of Gardasil. Zelfs wetenschappers spreken over een ‘gezondheids-experiment’ omdat nog niet bewezen is dat het vaccin daadwerkelijk in staat is om baarmoederhalskanker te voorkomen. (Bron 3) En als het zo zou zijn dat het vaccin zou beschermen tegen baarmoederhalskanker, dan beschermt het vaccin daarmee natuurlijk niet automatisch tegen baarmoedermondkanker of baarmoederkanker. Of borstkanker of maag- darm- long- lever- huid- en alle andere vormen van kanker die je kunt krijgen.

Vragen:

Heeft het zin om kanker te gaan ‘voorkomen’ met vaccins? Hoeveel prikken staan er al op ons te wachten? Is het ethisch om een reclamebureau in te schakelen om jonge meisjes ervan te overtuigen om zich te laten vaccineren met een zeer omstreden vaccin? Om wat voor ‘experiment’ gaat het precies? Is het risico op de bijwerkingen niet veel groter dan de ‘voordelen’ van het HPV-vaccin?

 

HPV vaccin voor jongetjes?

Niet alleen meisjes krijgen de aanbeveling zich te laten vaccineren met het HPV-vaccin; er is ook het advies uitgebracht dat jongetjes het HPV moeten krijgen – maar het is (nog) niet in de praktijk gebracht. (Bron 4)

Meer weten?

Artikelen:

‘HPV Vaccin voor jongetjes? – jongetjes hebben geen baarmoeder!’ ~ Door Frankema en Ellen Vader Klik hier

‘Het HPV vaccin – overzicht van feiten’ ~ Ellen Vader Klik hier

‘Aluminum Adjuvants plus Gardasil Vaccine: Uniquely Damaging Neuroinflammatory Cocktail’ ~ Claire Dwoskin Klik hier

‘Nordic Cochrane Research Center Files Complaint About Scientific Misconduct, Secrecy in HPV Vaccine Probe’ ~ Patrice La Vigne Klik hier

Inmiddels zijn er honderden vaccin-kritische artikelen verschenen over het HPV vaccin – dus gewoon te veel om allemaal apart te vermelden. Informeer jezelf!
www.vaccinationcouncil.org Doe een ‘search’ op ‘Gardasil’ of ‘HPV vaccine’
www.wanttoknow.nl Zoek op ‘HPV vaccin’ / ‘Cervarix’ of ‘Baarmoederhalskankervaccin’
www.nvic.org Doe een search op ‘Gardasil’ of ‘HPV’ vaccine
www.thinktwice.com Doe een search op ‘Gardasil’ of ‘HPV vaccine’
www.naturalnews.com/Gardasil.html HPV news, articles and information – Natural News

Websites:

www.truthaboutgardasil.org
www.sanevax.org
www.vaccineinjury.info/vaccine-adverse-event-reports/hpv-vaccine.html
www.hpv-vaccin.123website.nl
www.anhinternational.org

Boeken:

‘Baarmoederhalskanker – HPV-Vaccins als een ‘Deus ex Vagina’ ~ Désirée Röver

The great HPV Hoax Exposed ~ Mike Adams www.naturalnews.com/report_HPV_Vaccine_0.html

Youtubes:

The Greater Good – Think you know everything about Vaccines… Think again. Aanrader!

In deze documentaire worden verschillende families gevolgd, waaronder een meisje die na de HPV-vaccinatie nooit meer de oude is geworden. Zeer belangrijke info over risico’s, farmaceutische industrie, voortschrijdend wetenschappelijk inzicht en meer. Met Nederlandse ondertiteling. (klik op ‘cc’ rechts onder in het youtube scherm om de ondertiteling aan te zetten)

 

The Vaccinated Girls (Deense documentaire met Engelse ondertitels)

 

Citaat uit de film ‘One More Girl’ (Nog Eén Meisje) – Dr Diane Harper

 

‘What’s Really Behind Mandatory Vaccines?’ ~ Brandy Vaughn

Vanaf 13.00 zeer goede info over HPV vaccin (Gardasil in USA)

 

Guard yourself

A short documentary of HPV-victims sharing about their healthproblems and parents sharing the tragic loss of their daughter’s lifes after HPV vaccines. Important information.

 

Zembla: De Farma methode

In ZEMBLA Internationaal, een onderzoek naar de marketingmethodes van de geneesmiddelenindustrie van de Franse publieke televisie. Hoe kan het dat er medicijnen op de markt komen, die gevaarlijk blijken te zijn, of onvoldoende getest zijn? Onder andere over de introductie van het HPV vaccin.

HPV vaccin Zorg.nu

In de Zweedse universiteitsstad Uppsala, in de Uppsala Monitoring Centre, worden de meldingen van bijwerkingen uit verschillende landen bijgehouden en geanalyseerd. In hun database Vigibase zijn er op 6 november 2016 71.090 meldingen van bijwerkingen geregistreerd van bijwerkingen van HPV na HPV vaccinatie, dit geldt voor zowel Cervarix en Gardasil. Rebecca Chandler schreef onlangs een artikel over de meldingen.

HPV Vaccine Exposed: Think Twice!

Studies show that the HPV vaccine is unsafe and may actually INCREASE a woman’s chance of developing cervical cancer. This uncensored presentation by the Thinktwice Global Vaccine Institute (www.thinktwice.com) includes a complete explanation of HPV — the human papilloma virus — HPV risks, HPV vaccine hazards, HPV vaccine efficacy data, plus a summary of the pertinent studies. Includes a visual depiction of how the HPV vaccine may cause SEXUALLY ACTIVE FEMALES to have GREATER chances of developing cervical cancer. Natural alternatives to protect against HPV and cervical cancer are provided.

 

HPV Vaccine Safety and Efficacy Issues

 

Geertje is vaak ziek

Geertje Leegstra kreeg het HPV vaccin 7 jaar geleden, toen ze 15 was. Na een paar weken begonnen de klachten en nu is ze chronisch ziek… Met dank aan Omrop Fryslân
(klik op CC om de Nederlandse ondertiteling aan te zetten)

 

 

Heb je een ervaring met het HPV vaccin die belangrijk kan zijn voor anderen? Deel op het Ouderplatform (tieners en volwassenen)

 

 

Bronnen:
  1. National Cancer Institute www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Therapy/cancer-vaccines
  2. ‘Gardasil vaccination: evaluating the risks versus the benefits’ ~ Lucija Tomljenovic, PhD, Neural Dynamics Research Group, Dept. of Ophthalmology, University of British Columbia sanevax.org/wp-content/uploads/2011/02/Gardasil-vaccination-risks-vs-benefits-FINAL1221.pdf
  3. An Interview with Dr. Diane M. Harper, HPV Expert ~ Marcia G. Yerman
    www.huffingtonpost.com/marcia-g-yerman/an-interview-with-dr-dian_b_405472.html
    Who got to Dr. Diane Harper? Cervical cancer researcher retracts story warning about HPV vaccines’ ~ Mike Adams
    www.naturalnews.com/027225_vaccine_cancer_cervical.html
  4. Nos Journaal 13-05-2015 ‘Geef prik baarmoederhalskanker ook aan jongens’
Teken de Publieke Verklaring voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.