Veelgestelde vragen

Hoe houd ik mijn kind gezond? En: Hoe zorg ik ervoor dat mijn (chronisch) zieke kind weer gezond wordt?

Het valt niet mee om in een wereld van misleiding en verleiding, vervuiling en vergif kinderen gezond groot te brengen. In de ruim vijftien jaar dat ik hier met mensen spreek komt al het zoeken uiteindelijk neer op twee vragen:

Hoe houd ik mijn kind gezond? En: Hoe zorg ik ervoor dat mijn (chronisch) zieke kind weer gezond wordt?

Vaccinvrij heeft ervoor gekozen om op de veelgestelde vragen niet te reageren met pasklare antwoorden. Er zijn geen simpele oplossingen die voor elk kind, in alle omstandigheden gelden. Gezondheid en genezing zijn veelal het resultaat van een bewustwordingsproces dat tijd en energie kost. En het begint bij de vragen die wij (onszelf) stellen.

Vaccinvrij wil een bewustwordingsproces stimuleren door het makkelijker te maken om aanvullende informatie te vinden, en de ervaringen van ouders die al ‘met dit bijltje gehakt hebben’ bereikbaar te maken.

Waar kun je je vraag stellen?

In de facebook-groep van Vaccinvrij.

(Er is ook een facebook-pagina, maar daar kun je alleen terecht voor artikelen). Inmiddels hebben duizenden ouders zich aangemeld en is er een zeer grote bron van ervaringsdeskundigheid aanwezig in deze groep. Voor vragen, herkenning, support, uitwisseling van informatie, tips en ervaringen kun je je hier aanmelden.

Via de contactpagina van deze website.

Klik hier

 

Voor de duidelijkheid. Wetenschappers zijn het niet eens over vaccins, artsen zijn het niet eens over vaccins en ouders zijn het niet eens over vaccins. Noch de facebook-groep, noch deze site of de informatie die je via het contactformulier verkrijgt is bedoeld als medisch advies. Wat ons betreft is elke ouder de ultieme expert over het welzijn van zijn of haar kind en in staat (tegenstrijdige) informatie tot zich te nemen, hierover na te denken en/of te voelen wat ‘klopt’ in zijn of haar (levens)situatie.
Teken de Publieke Verklaring voor een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.